2014. szeptember 29., hétfő

8. nap A vizsgaközpontban

Nagyon nagyon nagyon korán indult a reggel, már fél hétre mentünk reggelizni, mert 7.30-tól kezdődött az okítás. Elég kemény nap volt, fél háromig gyakorlatilag egy negyed órás szünettel nyomtuk végig a napot. Egy kb. 20 perces elmélet után rögtön géphez kellett állnunk, ahol egyesével megtanultuk a szerszámbemérést, láthattuk hogyan kell rögzíteni a munkadarabot és egyéb számunkra igencsak hasznos dolgot.

















 Élveztük nagyon, főleg, hogy gyakorlat volt ez egész nap. Az oktató nagyon profi, a gépek sem különben. Amit idáig elméletben otthon tanultunk, azt most itt meg is csinálhattuk. Ha minden nap ilyen lesz, akkor igen csak sokat fogunk fejlődni.

 El is fáradtunk rendesen, úgy sétáltunk hazafelé, mint egy zombi csapat. De hamar regenerálódtunk, gyorsan elmentünk még focizni, hiszen pénteken itt a meccs, csakhogy felújítás miatt bezárták azt a jó kis pályát. Így maradt a park, egy kicsit ugyan már nagyra nőtt a fű, volt egy-két fa a pálya közepén, na meg a kutyák sem kímélték a terepet, de azért jót játszottunk.





















Hatkor volt időpontunk az uszodában, és a konditeremben, ahová kissé viszontagságos úton jutottunk el, de amint a kép, főleg Lin felsőteste is mutatja,nem volt hiábavaló eljönni.



Most éppen a munkanaplókat és élménybeszámolókat írjuk, holnap ismét jelentkezünk,na meg ha történik valami izgalmas, akkor még írunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése